top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Обявиха безплатните PS Plus игри за месец Май

Sony разкри безплатните игри за PlayStation Plus за май 2023 г., който включват Chivalry 2 (PS4 и PS5), GRID Legends (PS4 и PS5) и Descenders (PS4).

 
ps plus may 2023
 

Трите игри, обявени в официалния блог на PlayStation, ще могат да се изтеглят от всички абонати на PlayStation Plus без допълнителни такси от 2 май до 6 юни.


Grid Legends

GRID Legends е състезателно заглавие от 2022 г. на Codemasters, което включва Driven to Glory, мултиплейър за 22 играчи и режим на кариера.

 

Chivalry 2

Chivalry 2 подхожда първо към средновековните войни в мултиплейърa, потапяйки играчите в мащабни битки за 64 играчи, които се състезават за редица цели на обширни карти. Геймърите могат да избират измежду 12 класа, всеки от които има свои собствени силни и слаби страни и стилове на игра. Версията на играта за PS5 се отличава и с това, че работи в 4K при 60 кадъра в секунда.

 

Descenders

Играта Descenders на независимия разработчик RageSquid допълва майските предложения на PlayStation, като предлага "задълбочена физика" в съчетание с процедурно генерирани нива. Играчите могат да отключват нови велосипеди и екипировка, докато подобряват своята онлайн "система за реплики" в тази "лесна за възприемане, но трудна за овладяване" игра.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

36 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page