GAME.bg ᴷ

20 май 20221 мин.

Обявиха GreedFall 2: The Dying World

Nacon и Spiders официално обявиха GreedFall 2: The Dying World за компютър и конзоли.



Предстоящата игра се развива три години преди събитията от първата игра и поставя играчите в контрола на роден от Teer Fradee, който е бил изкоренен със сила и отведен на континента Gacane. Играчите трябва да се борят за свободата си с помощта на дипломация, хитрост или битка.

Много сме развълнувани да разкрием GreedFall 2 на всички, новата игра от Spiders. Много фенове по целия свят молеха за това продължение и ние сме щастливи да публикуваме тази нова игра, която тези фенове със сигурност ще харесат. Надяваме се също, че ще се хареса на нови играчи и всички фенове на ролевите игри, страхотните истории, екшъна и фентъзито.

, каза Alain Falc, главен изпълнителен директор на Nacon.

Докато работихме по Steelrising, нашата любов към вселената GreedFall никога не избледня и затова сме развълнувани, че се завръщаме към нея. В тази нова глава играчите ще изследват стария континент с неговите по-големи и по-разнообразни среди. Те ще срещнат нови спътници и нови фракции и се надявам да имат незабравими приключения.

, добави Jehanne Rousseau, основател и директор на студиото за разработка на Spiders.

GreedFall 2: The Dying World се планира да излезе през 2024 г. за PC и конзоли.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


 

    320
    0