GAME.bg ᴷ

9 апр 20231 мин.

Lars Mikkelsen ще играе Grand Admiral Thrawn в Ahsoka

Предстоящата поредица за Ahsoka беше основен акцент на Star Wars Celebration.

В петък получихме първия поглед към сериала с трейлър, който пренесе още герои от "Star Wars Rebels" live-action продукцията.



В събота сериалът получи самостоятелен панел. Членовете на актьорския състав Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Diana Lee Insanto и Ivanna Sakhno се присъединиха към водещия Dave Filoni, за да разкажат малко по-подробно за историята. А по време на панела представиха Lars Mikkelsen като Grand Admiral Thrawn. Микелсен ще се превъплъти в ролята от "Star Wars Rebels".

Групата сподели ремиксирана версия на трейлъра от петък, която разкрива Thrawn в пълния му вид, с безупречен син грим и студени очи. Други нови кадри в този ексклузивен за празника трейлър на Ahsoka показват Sabine, която се бие със зелен светлинен меч.

Относно това какво е направило Thrawn толкова убедителен герой, Filoni цитира книгите на Timothy Zahn. Той посочи "Heir to the Empire" като своеобразен основополагащ момент в "Star Wars". Тъй като Thrawn е злодей от типа на Moriarty и стратегически се превръща в отлично противодействие. Няма значение, че той не притежава Силата. В трейлъра за Ahsoka, Thrawn е наследник на Империята, а Dawson казва, че Ahsoka разпознава опасността. Ahsoka чува слуховете и знае, че с такъв враг няма как да се справи лесно.

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

    100
    1