GAME.bg ᴷ

6 ное 20221 мин.

Microsoft обяви следващите безплатни игри за Xbox Game Pass

Актуализирано: 8 ное 2022

Microsoft обяви следващата вълна от игри за Xbox Game Pass, които ще пристигнат през ноември. Включват няколко открояващи се инди игри, чисто ново приключение от Obsidian Entertainment и класическо заглавие.



Най-големите игри от новата вълна са Vampire Survivors на 8 ноември. Return to Monkey Island на 10 ноември и Pentiment на 15 ноември.

Издадена през октомври, Return to Monkey Island връща създателя на поредицата Рон Гилбърт обратно в стола на капитана и продължава историята на The Secret of Monkey Island и Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge.

Vampire Survivors е като почит към Castlevania, където бавно събирате сила и превръщате своя свръхестествен убиец. Наскоро излезе от фазата си на ранен достъп и вече е пълно издание като беше ексклузивна за PC до днешното обявяване на Game Pass, потвърждаващо издание за Xbox. Може да я намерите в Xbox Game Pass за PC.

Pentiment е другата голяма игра за месеца, мистерия за средновековно убийство с различен стил на илюстриране от Obsidian Entertainment. Играта се развива през 16-ти век в Германия и изглежда като изтръгната от страниците на ръкопис от този период.

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

    320
    0