GAME.bg ᴷ

27 мар 20221 мин.

Вече се подготвя следващата Battlefield

Съобщава се, че предварителната продукция е започнала за следващата игра от поредицата Battlefield и ще се завърне поредицата към корените, след като промените, въведени в Battlefield 2042, не са били добре приети.



Според доклад на XFire - който по-рано предполагаше, че безплатен режим може да бъде в процес на разработка - разработчикът DICE е научил "ценни уроци" от Battlefield 2042 и повече няма да използва тази игра като основа. Един бивш разработчик, който наскоро напусна DICE след премиерата на Battlefield 2042, предположи, че следващата Battlefield е била проектирана така, че да бъде все още в стил „hero shooter“.

Твърди се, че последните тестове и обратната връзка са фокусирани върху системата на класовете в Battlefield 2042 и това е довело до промяна на тези планове, така че ролите на специалисти да бъдат по-тясно обвързани с класовете. XFire също така съобщи, че следващата Battlefield ще се развива отново в съвременното или близкото бъдеще, за разлика от Battlefield 2042, която се провежда далече в бъдещето, където изменението на климата създава промяна на парадигмата в обществото.

Що се отнася до бъдещето на Battlefield 2042, EA и DICE все още трябва да пускат нови специалисти, режими, оръжия, превозни средства и карти като част от Battle Pass, които се разработва от специален екип в DICE.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


 

    420
    0