top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Вече се подготвя следващата Battlefield

Съобщава се, че предварителната продукция е започнала за следващата игра от поредицата Battlefield и ще се завърне поредицата към корените, след като промените, въведени в Battlefield 2042, не са били добре приети.

 
Battlefield
 

Според доклад на XFire - който по-рано предполагаше, че безплатен режим може да бъде в процес на разработка - разработчикът DICE е научил "ценни уроци" от Battlefield 2042 и повече няма да използва тази игра като основа. Един бивш разработчик, който наскоро напусна DICE след премиерата на Battlefield 2042, предположи, че следващата Battlefield е била проектирана така, че да бъде все още в стил „hero shooter“.


Твърди се, че последните тестове и обратната връзка са фокусирани върху системата на класовете в Battlefield 2042 и това е довело до промяна на тези планове, така че ролите на специалисти да бъдат по-тясно обвързани с класовете. XFire също така съобщи, че следващата Battlefield ще се развива отново в съвременното или близкото бъдеще, за разлика от Battlefield 2042, която се провежда далече в бъдещето, където изменението на климата създава промяна на парадигмата в обществото.


Що се отнася до бъдещето на Battlefield 2042, EA и DICE все още трябва да пускат нови специалисти, режими, оръжия, превозни средства и карти като част от Battle Pass, които се разработва от специален екип в DICE.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


42 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page