GAME.bg ᴷ

21 май 20221 мин.

Norman Reedus потвърди, че продължението на Death Stranding е в разработка

Norman Reedus привидно потвърди, че продължението на Death Stranding е в процес на разработка.



В ново интервю, Reedus – актьорът зад главната роля, Sam Porter Bridges – обсъжда Death Stranding и каза: „Току-що започнахме вторaта“.

Той последва, обяснявайки как е възникнала ролята му:

Guillermo Del Toro, който ми даде първия ми филм, ми се обади и каза: „Хей, има човек на име Hideo Kojima, той ще ти се обади, просто кажи „да“. И аз си казвам: „Какво искаш да кажеш?“ Той казва: „Спри да бъдеш задник, просто кажи „да“. Тогава бях в Сан Диего и Hideo дойде с голяма група хора, той е от Токио, и ми показа над какво работи в една игра, наречена Silent Hill. Бях поразен от това, което той ми показваше, и си казах: „Да, нека направим това“. Това не е Ms. Pacman. Толкова е реалистично, толкова е футуристично, толкова сложно и красиво и бях напълно изумен. Отне ми може би две или три години, за да завърша всички сесии на MoCap и всичко. Отнема много работа. И тогава играта излезе и спечели всички тези награди и беше огромно нещо, така че ние току-що започнахме вторaта част.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


 

    390
    0