GAME.bg ᴷ

19 янр 20232 мин.

Overwatch 2 празнува Лунната нова година с ново събитие

Blizzard обяви събитие за Лунната Нова година за Overwatch 2. Новото сезонно събитие въвежда нови скинове за играчите, празнични промени на картата, завръщане на аркадните битки и много други.



Всеки път, когато играч влезе в Lijang Tower, той ще види фойерверки, изстрелващи се в небето като част от празненствата за Лунната Нова година. Те също ще могат да играят следните режими: capture the flag, capture the flag blitz и bounty hunter.

Capture the flag blitz е по-бърза версия на capture the flag arcade brawl. Знамето се поставя в центъра на картата и двата отбора трябва да се състезават първи до флага, за да са сигурни, че ще спечелят. Играчите могат също да участват в състезанието за 2023 г. capture the flag и да печелят състезателни точки. В режим bounty hunter играчите ще бъдат хвърлени в свободен мач за всички мач. Който успее да убие противника пръв, ще получи награда, той може да спечели повече точки, когато получи убийства -- но уловката е, че всеки може да види кой колко точки носи по всяко време, без значение къде са те.

По време на събитието играчите могат да печелят безплатни награди само като влязат в играта. Ще има и голямо разнообразие от предизвикателства, награждаващи играчите с бонус козметики и Battle Pass XP, когато играят някоя от битките за Лунната Нова година. В допълнение, когато четири предизвикателства бъдат завършени, те могат да отключат легендарен скин за Kkachi Echo.

И накрая, играчите могат също да отключват козметични артикули чрез Twitch дропове. Всеки път, когато гледат създател на съдържание, който стриймва в Twitch, те могат да отключат победната поза и легендарен скин за Moira от колекцията за Лунната Нова година. Ако техният акаунт в Battle.net е свързан с техния акаунт в Twitch, те могат да отключат The Lion Roars Victory Pose за Moira като гледат в продължение на два часа и Masked Dancer Legendary skin за Moira като гледат в продължение на четири часа.

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

    50
    0