top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Overwatch 2 празнува Лунната нова година с ново събитие

Blizzard обяви събитие за Лунната Нова година за Overwatch 2. Новото сезонно събитие въвежда нови скинове за играчите, празнични промени на картата, завръщане на аркадните битки и много други.

 
Overwatch 2  Lunar New Year
 

Всеки път, когато играч влезе в Lijang Tower, той ще види фойерверки, изстрелващи се в небето като част от празненствата за Лунната Нова година. Те също ще могат да играят следните режими: capture the flag, capture the flag blitz и bounty hunter.


Capture the flag blitz е по-бърза версия на capture the flag arcade brawl. Знамето се поставя в центъра на картата и двата отбора трябва да се състезават първи до флага, за да са сигурни, че ще спечелят. Играчите могат също да участват в състезанието за 2023 г. capture the flag и да печелят състезателни точки. В режим bounty hunter играчите ще бъдат хвърлени в свободен мач за всички мач. Който успее да убие противника пръв, ще получи награда, той може да спечели повече точки, когато получи убийства -- но уловката е, че всеки може да види кой колко точки носи по всяко време, без значение къде са те.

Overwatch 2  Lunar New Year

По време на събитието играчите могат да печелят безплатни награди само като влязат в играта. Ще има и голямо разнообразие от предизвикателства, награждаващи играчите с бонус козметики и Battle Pass XP, когато играят някоя от битките за Лунната Нова година. В допълнение, когато четири предизвикателства бъдат завършени, те могат да отключат легендарен скин за Kkachi Echo.


И накрая, играчите могат също да отключват козметични артикули чрез Twitch дропове. Всеки път, когато гледат създател на съдържание, който стриймва в Twitch, те могат да отключат победната поза и легендарен скин за Moira от колекцията за Лунната Нова година. Ако техният акаунт в Battle.net е свързан с техния акаунт в Twitch, те могат да отключат The Lion Roars Victory Pose за Moira като гледат в продължение на два часа и Masked Dancer Legendary skin за Moira като гледат в продължение на четири часа.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

5 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page