GAME.bg ᴷ

28 май 20221 мин.

Resistrance Retribution ще се появи за Playstation 5

Изглежда, че Resistance: Retribution ще си проправи път към обновената услуга на Sony PlayStation Plus, след като беше забелязана на корейски борд за оценки. Изданията за PS4 и PS5 на преносимото заглавие бяха оценени, като почти потвърдиха присъствието му като една от стотиците игри, които скоро ще бъдат достъпни с абонамент за PS Plus.



Resistance: Retribution първоначално стартира на PSP през 2009 г. като странична история към основната серия от игри, с участието на различен протагонист, който се бори срещу нашествениците на Химера. Разработено от Bend Studio – което също е работило върху Siphon Filter, Uncharted: Golden Abyss и Days Gone – преносимият спин-оф беше едно от най-добре оценените заглавия на Sony за PSP.

Класическите игри, добавени към библиотеката на PlayStation Plus, ще работят чрез емулация с редица подобрения. Тъй като Bend обяви, че е добавил пълна поддръжка за трофеи за PlayStation към Siphon Filter (PS1), феновете на студиото без съмнение се надяват Resistance: Retribution да получи същото третиране.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

    340
    0