top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Resistrance Retribution ще се появи за Playstation 5

Изглежда, че Resistance: Retribution ще си проправи път към обновената услуга на Sony PlayStation Plus, след като беше забелязана на корейски борд за оценки. Изданията за PS4 и PS5 на преносимото заглавие бяха оценени, като почти потвърдиха присъствието му като една от стотиците игри, които скоро ще бъдат достъпни с абонамент за PS Plus.

 
Resistance: Retribution
 

Resistance: Retribution първоначално стартира на PSP през 2009 г. като странична история към основната серия от игри, с участието на различен протагонист, който се бори срещу нашествениците на Химера. Разработено от Bend Studio – което също е работило върху Siphon Filter, Uncharted: Golden Abyss и Days Gone – преносимият спин-оф беше едно от най-добре оценените заглавия на Sony за PSP.


Класическите игри, добавени към библиотеката на PlayStation Plus, ще работят чрез емулация с редица подобрения. Тъй като Bend обяви, че е добавил пълна поддръжка за трофеи за PlayStation към Siphon Filter (PS1), феновете на студиото без съмнение се надяват Resistance: Retribution да получи същото третиране.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

34 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page