GAME.bg ᴷ

10 дек 20221 мин.

Ronda Rousey става част от Raid: Shadow Legends

Ronda Rousey ще се появи във видеоиграта Raid: Shadow Legends. Звездата на WWE и UFC ще стане шампион в безплатната мобилна игра на Plarium до 28 февруари.



Всички играчи ще получат Ronda Legendary Champion безплатно след седем дни на логин награди, сподели Plarium в съобщение. Rousey е голям фен на видеоигрите и Pokemon.

Raid пожъна огромен успех, достигайки повече от 75 милиона потребители по целия свят и генерирайки повече от $1 милиард приходи.

Развълнувани сме, че една от най-известните спортистки в света се присъединява към редиците на Raid's Banner Lord Champions, титла, с която тя вече е добре запозната в кариерата си. Любовта й към игрите и естествените й дарби в смесените бойни изкуства, джудо и борба направиха това партньорство подходящо. Както се очакваше, нейният шампио ще раздава наказания с огнени юмруци, подобно на нейния двойник в реалния живот, и ще бъде ценно допълнение към всеки отбор.

, каза изпълнителният директор на Plarium - Ronen Gross.

Героят на Rousey се присъединява към огромния списък от 700+ шампиони на Raid, които играчите могат да използват в различни режими.

Като човек, който обича игри със силни женски главни роли, е вълнуващо да станеш част от тях. Очаквам с нетърпение да споделя своя шампион с феновете на Raid в моя канал и да им помогна да подобрят играта си, използвайки нейните уникални набори от умения.

, коментира Раузи.

След 28 февруари само нови играчи на Raid могат да придобият героя на Rousey чрез „специално събитие в играта“, което продължава до 15 май. Ще има и награди, свързани с Rousey, достъпни за играчите.

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

    130
    0