top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ronda Rousey става част от Raid: Shadow Legends

Ronda Rousey ще се появи във видеоиграта Raid: Shadow Legends. Звездата на WWE и UFC ще стане шампион в безплатната мобилна игра на Plarium до 28 февруари.

 
Ronda Rousey Raid: Shadow Legends
 

Всички играчи ще получат Ronda Legendary Champion безплатно след седем дни на логин награди, сподели Plarium в съобщение. Rousey е голям фен на видеоигрите и Pokemon.


Raid пожъна огромен успех, достигайки повече от 75 милиона потребители по целия свят и генерирайки повече от $1 милиард приходи.


Развълнувани сме, че една от най-известните спортистки в света се присъединява към редиците на Raid's Banner Lord Champions, титла, с която тя вече е добре запозната в кариерата си. Любовта й към игрите и естествените й дарби в смесените бойни изкуства, джудо и борба направиха това партньорство подходящо. Както се очакваше, нейният шампио ще раздава наказания с огнени юмруци, подобно на нейния двойник в реалния живот, и ще бъде ценно допълнение към всеки отбор.

, каза изпълнителният директор на Plarium - Ronen Gross.Героят на Rousey се присъединява към огромния списък от 700+ шампиони на Raid, които играчите могат да използват в различни режими.

Като човек, който обича игри със силни женски главни роли, е вълнуващо да станеш част от тях. Очаквам с нетърпение да споделя своя шампион с феновете на Raid в моя канал и да им помогна да подобрят играта си, използвайки нейните уникални набори от умения.

, коментира Раузи.


След 28 февруари само нови играчи на Raid могат да придобият героя на Rousey чрез „специално събитие в играта“, което продължава до 15 май. Ще има и награди, свързани с Rousey, достъпни за играчите.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.


13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page