GAME.bg ᴷ

14 мар 20221 мин.

Ще има State of Play фокусиран върху Hogwarts Legacy! Ще се състои на 17 Март!

Скоро ще получите нещо повече от бегъл поглед върху Hogwarts Legacy. Sony и WB Games Avalanche обявиха State of Play за 17 март, посветен единствено на ролевата игра за Хари Потър с отворен свят. 20-минутната презентация най-накрая ще сподели повече подробности за заглавието, включително 14 минути gameplay на PlayStation 5. Предаването започва в 23:00 българско време в каналите на Playstation в Twitch и YouTube.



Първоначално Hogwarts Legacy трябваше да пристигне през 2021 г., преди разработчиците да отложат изданието за тази година. Играта ви кара да създадете магьосник, който усъвършенства магии, опитомява зверове и изследва Hogwarts през 1800-те, много преди Хари и много други добре познати герои да се издигнат. Играта ще бъде налична за PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и PC.

Avalanche желае да отбележи, че хората са гледали дебютния трейлър на Hogwarts Legacy над 28 милиона пъти – очевидно има голямо търсене между феновете на Хари Потър и игралната общност като цяло. State of Play може да помогне на Sony да се възползва от това търсене и да стимулира повече продажби на PlayStation.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

    910
    1