top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ще има State of Play фокусиран върху Hogwarts Legacy! Ще се състои на 17 Март!

Скоро ще получите нещо повече от бегъл поглед върху Hogwarts Legacy. Sony и WB Games Avalanche обявиха State of Play за 17 март, посветен единствено на ролевата игра за Хари Потър с отворен свят. 20-минутната презентация най-накрая ще сподели повече подробности за заглавието, включително 14 минути gameplay на PlayStation 5. Предаването започва в 23:00 българско време в каналите на Playstation в Twitch и YouTube.

 
Hogwarts Legacy
 

Първоначално Hogwarts Legacy трябваше да пристигне през 2021 г., преди разработчиците да отложат изданието за тази година. Играта ви кара да създадете магьосник, който усъвършенства магии, опитомява зверове и изследва Hogwarts през 1800-те, много преди Хари и много други добре познати герои да се издигнат. Играта ще бъде налична за PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и PC.


Avalanche желае да отбележи, че хората са гледали дебютния трейлър на Hogwarts Legacy над 28 милиона пъти – очевидно има голямо търсене между феновете на Хари Потър и игралната общност като цяло. State of Play може да помогне на Sony да се възползва от това търсене и да стимулира повече продажби на PlayStation.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

91 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page