GAME.bg ᴷ

26 янр 20221 мин.

Steam Deck добавя динамична облачна синхронизация позволяваща прехвърляния на сейфове

Премиерата на дългоочакваното устройство на Valve, Steam Deck, е точно зад ъгъла. Предвидено е да бъде стабилен конкурент на Nintendo Switch. Steam Deck може да се похвали с мощна технология, включително процесор AMD, LCD екран и докинг станция, която му позволява да се свързва с монитори, контролери, мишки и клавиатури. Освен това Valve добавя „Dynamic Cloud Sync“ – компонент, който позволява безпроблемни прехвърляния на сейфове.



Предвиждаме, че потребителите често ще спират своя Steam Deck, без да излизат от играта, което е често срещано при други игрови устройства. С Dynamic Cloud Sync, ако след това изберат да играят на друго устройство (независимо дали компютър или друг Steam Deck) , техният напредък ще ги чака там.

С Dynamic Cloud Sync, Steam автоматично ще качи всички модифицирани данни ма сейфовете на играта в облака, преди устройството да влезе в режим на заспиване. След това потребителите могат да възобновят играта си на всеки компютър, лаптоп или друго устройство.

Ако Dynamic Cloud Sync е деактивиран на вашия Steam Deck, ще бъдете подканени да затворите напълно играта, ако се опитате да получите достъп до нея другаде. Така че, за да спестите време, вероятно е по-добре да го оставите включен.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

    310
    0