top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Steam Deck добавя динамична облачна синхронизация позволяваща прехвърляния на сейфове

Премиерата на дългоочакваното устройство на Valve, Steam Deck, е точно зад ъгъла. Предвидено е да бъде стабилен конкурент на Nintendo Switch. Steam Deck може да се похвали с мощна технология, включително процесор AMD, LCD екран и докинг станция, която му позволява да се свързва с монитори, контролери, мишки и клавиатури. Освен това Valve добавя „Dynamic Cloud Sync“ – компонент, който позволява безпроблемни прехвърляния на сейфове.

 
Steam Deck
 

Предвиждаме, че потребителите често ще спират своя Steam Deck, без да излизат от играта, което е често срещано при други игрови устройства. С Dynamic Cloud Sync, ако след това изберат да играят на друго устройство (независимо дали компютър или друг Steam Deck) , техният напредък ще ги чака там.


С Dynamic Cloud Sync, Steam автоматично ще качи всички модифицирани данни ма сейфовете на играта в облака, преди устройството да влезе в режим на заспиване. След това потребителите могат да възобновят играта си на всеки компютър, лаптоп или друго устройство.

Ако Dynamic Cloud Sync е деактивиран на вашия Steam Deck, ще бъдете подканени да затворите напълно играта, ако се опитате да получите достъп до нея другаде. Така че, за да спестите време, вероятно е по-добре да го оставите включен.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page