GAME.bg ᴷ

2 фев 20232 мин.

Мобилната игра Street Fighter: Duel ще излезе през Февруари

Вече знаехме, че 2023 г. ще бъде голяма година за франчайза Street Fighter, до голяма степен благодарение на предстоящата премира на Street Fighter 6 това лято. Въпреки това, Capcom и Crunchyroll Games се впускат в нова безплатна мобилна ролева игра, наречена Street Fighter: Duel. Ако игри за събиране на герои като Summoners War, Star Wars: Galaxy of Heroes и Marvel Strike Force ви харесват, Street Fighter: Duel звучи така, сякаш споделя много елементи с тези популярни мобилни заглавия.



Street Fighter: Duel включва повече от 40 Street Fighter герои, които играчите да наемат с цел изграждане на екип от целия франчайз. Всеки отбор се състои от трима бойци, които могат да бъдат изравнени и персонализирани с нови скинове. Тези бойци, които включват герои като Ryu, Akuma, Chun-Li, Cammy и други, всички разполагат с характерни способности и могат да правят различни комбинации чрез 2D RPG битки в реално време или режим на автоматична битка. В допълнение към поемането на Shadaloo, играчите могат също да очакват с нетърпение директна битка срещу други играчи.

Street Fighter е емблематична игра от поколения и ние знаем, че феновете на анимето обичат да се впускат във вълнуващи приключения с любими герои. Ние сме развълнувани да си сътрудничим с Capcom, за да донесем Street Fighter: Duel и неговия невероятен списък от емблематични бойци на феновете на анимето и игрите.

, заяви генералният мениджър на Crunchyroll Games и старши вицепрезидент на нововъзникващия бизнес на Crunchyroll Terry Li в прессъобщение.

Предварителната регистрация за двете мобилни платформи вече е достъпна през официалния уебсайт. Тези, които се регистрират предварително, ще получат безплатна валута в играта, когато тя излезе. Street Fighter: Duel трябва да стартира за iOS и Android през февруари.

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

    120
    0