GAME.bg ᴷ

21 май 20221 мин.

Take-Two ще пусне над 30 игри до 2025 г., включително нови портове и ремастъри

Нещата се подобряват за Take-Two Interactive, тъй като нов финансов отчет подробно описва плановете за бъдещите заглавия на издателя, за следващите три години. Според Nintendo Life много проекти са в процес на работа, от вече обявените до неразкрити заглавия. В крайна сметка докладът разкрива, че над 30 игри са в процес на разработка, включително, но не само, нови портове и ремастъри.



Пълният доклад, който можете да прочетете тук, категоризира предстоящите игри и дава ясни дефиниции за всяка:

Immersive Core: Заглавия, които имат дълбок геймплей и много часове съдържание. Примерите включват нашите ключови спортни франчайзи (като PGA 2K и NBA 2K), както и Grand Theft Auto и Red Dead Redemption (за да назовем само няколко).

Independent: Издания на външни компании.

Mobile: Всяко заглавие, пуснато на мобилна платформа.

Mid-core: Заглавия, които са или аркадни (като WWE Battlegrounds), или игри, които имат много часове геймплей, но не в същата степен като потапящо основно заглавие.

New iterations of prior releases: Това включва портове и ремастерирани заглавия. Продълженията не попаднат в тази категория.

Освен това, в таблицата на документа се посочва, че Take-Two разработва над 30 заглавия.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

    370
    0