GAME.bg ᴷ

20 май 20221 мин.

Test Drive Unlimited: Solar Crown е отложена за 2023г. Няма да излезе за PS4 и Xbox One

Премиерата на Test Drive Unlimited: Solar Crown е отложена за 2023 г., а конзолните му версии за PS4 и Xbox One са отменени.



Test Drive Unlimited: Solar Crown щеше да пристигне този септември за PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S и Nintendo Switch.

Днес издателят Nacon обяви, че версиите за PS4 и Xbox One са отпаднали, „с цел да се възползват максимално от технологията в най-новите конзоли и да максимизират цялостното качество на играта“.

С толкова много подкрепа от феновете на поредицата, знаем, че много от вас ще бъдат разочаровани, но нашата цел с Test Drive Unlimited Solar Crown е да я направим най-изтънченото игрово изживяване във франчайза, като отделим повече време за неговото развитие.

, каза Nacon за отлагането на играта до следващата година,

Обявена още през 2020 г., Solar Crown звучи амбициозна, с пълно репликиране на остров Хонг Конг и неговите 550 км пътища, за да се състезавате като един от двата му съперничещи клана - Streets или Sharps.

Скоро ще бъде обявена затворена бета програма, където играчите могат да се регистрират, за да тестват Solar Crown преди публичното стартиране и да предоставят обратна връзка.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


 

    1230
    0