top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Test Drive Unlimited: Solar Crown е отложена за 2023г. Няма да излезе за PS4 и Xbox One

Премиерата на Test Drive Unlimited: Solar Crown е отложена за 2023 г., а конзолните му версии за PS4 и Xbox One са отменени.

 
Test Drive Unlimited: Solar Crown
 

Test Drive Unlimited: Solar Crown щеше да пристигне този септември за PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S и Nintendo Switch.


Днес издателят Nacon обяви, че версиите за PS4 и Xbox One са отпаднали, „с цел да се възползват максимално от технологията в най-новите конзоли и да максимизират цялостното качество на играта“.


С толкова много подкрепа от феновете на поредицата, знаем, че много от вас ще бъдат разочаровани, но нашата цел с Test Drive Unlimited Solar Crown е да я направим най-изтънченото игрово изживяване във франчайза, като отделим повече време за неговото развитие.

, каза Nacon за отлагането на играта до следващата година,Обявена още през 2020 г., Solar Crown звучи амбициозна, с пълно репликиране на остров Хонг Конг и неговите 550 км пътища, за да се състезавате като един от двата му съперничещи клана - Streets или Sharps.


Скоро ще бъде обявена затворена бета програма, където играчите могат да се регистрират, за да тестват Solar Crown преди публичното стартиране и да предоставят обратна връзка.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download124 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page