GAME.bg ᴷ

24 дек 20221 мин.

The Division 2 ще се появи в Steam

Три години след като беше пусната ексклузивно в Ubisoft Connect и Epic Games Store, The Division 2 официално идва в Steam. Официалната Steam страница за looter-shooter-a вече е налична, потвърждавайки, че датата на пускане е 10 януари 2023 г.



Ubisoft наскоро започна да пуска своите игри в Steam след четиригодишна пауза. В случай, че сте пропуснали, плановете на издателя да предостави своите игри на множество платформи ще продължат с хакерския трилър с отворен свят Watch Dogs Legion, която ще бъде налична на 26 януари 2023 г.The Division 2, ще се присъедини към платформата само няколко седмици преди това и ще бъде следващото голямо заглавие на Ubisoft, което ще излезе в Steam платформата.

Ubisoft имаше споразумение с Epic Games Store още през 2019 г., което позволи на игрите им да излизат ексклузивно на платформата вместо в Steam. В края на ноември компанията обяви набор от три игри, които ще се завърнат в Steam преди новата година, разкривайки, че блокбастърът Assasins Creed Valhalla ще бъде наличен на 6 декември. След това беше обявен RTS градостроителя - Anno 1800.

Tom Clancy's The Division 2 е ролева игра със стрелба, която предлага разнообразие от предизвикателства, мисии и системи за прогресиране, за да създадете завладяващо кооперативно изживяване. Играчите могат да поемат мисии в режим на кампания, тъй като те също могат да изпълняват тези мисии с приятелите си в онлайн игра. Division 2 включва също режими Skirmish и Domination, които позволяват на играчите да покажат своята бойна мощ в класически Team Deathmatch и да завладеят места на картата, за да претендират за надмощие над опонентите.

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

    370
    3