top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

The Division 2 ще се появи в Steam

Три години след като беше пусната ексклузивно в Ubisoft Connect и Epic Games Store, The Division 2 официално идва в Steam. Официалната Steam страница за looter-shooter-a вече е налична, потвърждавайки, че датата на пускане е 10 януари 2023 г.

 
The Division 2
 

Ubisoft наскоро започна да пуска своите игри в Steam след четиригодишна пауза. В случай, че сте пропуснали, плановете на издателя да предостави своите игри на множество платформи ще продължат с хакерския трилър с отворен свят Watch Dogs Legion, която ще бъде налична на 26 януари 2023 г.The Division 2, ще се присъедини към платформата само няколко седмици преди това и ще бъде следващото голямо заглавие на Ubisoft, което ще излезе в Steam платформата.


Ubisoft имаше споразумение с Epic Games Store още през 2019 г., което позволи на игрите им да излизат ексклузивно на платформата вместо в Steam. В края на ноември компанията обяви набор от три игри, които ще се завърнат в Steam преди новата година, разкривайки, че блокбастърът Assasins Creed Valhalla ще бъде наличен на 6 декември. След това беше обявен RTS градостроителя - Anno 1800.


Tom Clancy's The Division 2 е ролева игра със стрелба, която предлага разнообразие от предизвикателства, мисии и системи за прогресиране, за да създадете завладяващо кооперативно изживяване. Играчите могат да поемат мисии в режим на кампания, тъй като те също могат да изпълняват тези мисии с приятелите си в онлайн игра. Division 2 включва също режими Skirmish и Domination, които позволяват на играчите да покажат своята бойна мощ в класически Team Deathmatch и да завладеят места на картата, за да претендират за надмощие над опонентите.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

37 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page