GAME.bg ᴷ

19 фев 20221 мин.

Zelda: Majora’s Mask влиза в Nintendo Switch Online следващата седмица (трейлър)

Nintendo определи дата за пускане на The Legend of Zelda: Majora’s Mask за Nintendo Switch Online. Класическата 3D екшън приключенска игра ще бъде налична на 25 февруари 2022 г. – ако приемем, че сте абонирани за ниво Expansion Pass.



За първи път чухме, че Zelda: Majora’s Mask ще бъде пусната на Nintendo Switch Online като заглавие миналият месец. Въпреки това, Nintendo не предостави конкретна дата.

Ето информация за играта:

Това е състезание да спреш луната и да спасиш света! The Legend of Zelda: Majora’s Mask ще стане достъпна за членовете на Nintendo Switch Online + Expansion Pack на 25 февруари! След като влезе в мистичния свят на Termina, Link трябва да се впусне в спешно търсене, за да разреши мистерията на луната, да спаси света от унищожение и да намери пътя си обратно към мирната земя на Hyrule само за три дни! Използвайте силата на окарината, за да манипулирате времето и планирайте графика си, докато решавате умопомрачителни пъзели и подземия!

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


 

    340
    0