top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Zelda: Majora’s Mask влиза в Nintendo Switch Online следващата седмица (трейлър)

Nintendo определи дата за пускане на The Legend of Zelda: Majora’s Mask за Nintendo Switch Online. Класическата 3D екшън приключенска игра ще бъде налична на 25 февруари 2022 г. – ако приемем, че сте абонирани за ниво Expansion Pass.

 
The Legend of Zelda: Majora’s Mask
 

За първи път чухме, че Zelda: Majora’s Mask ще бъде пусната на Nintendo Switch Online като заглавие миналият месец. Въпреки това, Nintendo не предостави конкретна дата.


Ето информация за играта:

Това е състезание да спреш луната и да спасиш света! The Legend of Zelda: Majora’s Mask ще стане достъпна за членовете на Nintendo Switch Online + Expansion Pack на 25 февруари! След като влезе в мистичния свят на Termina, Link трябва да се впусне в спешно търсене, за да разреши мистерията на луната, да спаси света от унищожение и да намери пътя си обратно към мирната земя на Hyrule само за три дни! Използвайте силата на окарината, за да манипулирате времето и планирайте графика си, докато решавате умопомрачителни пъзели и подземия!

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

34 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page