top of page
  • Снимка на автораGAME.bg

Assassin’s Creed Brotherhood Bulgaria

Актуализирано: 21.05.2020 г.

Assassin’s Creed 13 години след излизането на първата игра тя си остава лидер в историческия екшън. Гейминг феномена, който към 2019г. има продадени над 140 милиона копия я прави най-успешния продукт на Ubisoft.

Франчайзът съдържа дванадесет основни игри, но има и много допълнително съдържание, което не е пуснато като отделна игра за различни платформи от компютри, Playstation и Xbox. Идеята за играта идва от романа „Alamut“ на словенския писател Владимир Бартол, като геймплейът надгражда този на „Принцът на Персия”. Според критиците това е най-добрата поредица за последните 12 години.


Имаме удоволствието да ви запознаем с едно ново гейм общество - Братството на Асасините, което след 13 години най-после намери своя дом, а именно Assassin’s Creed Bulgaria. Това е фейсбук група за фенове на едноименната игра на PC, PS4 и Xbox1. Създадена на 3 май 2020 г. с цел да обединява и осигурява на феновете на Assassin's Creed в България новини и полезна информация и всичко свързано с вълнуващия франчайз на издателя Ubisoft. Ние от Game.bg, които създаваме, поддържаме и развиваме българските гейминг общества с радост им подаваме ръка за сътрудничество.

Началото ще бъде дадено с игра в Facebook страницата на Assassin’s Creed - Bulgaria от 21 май 2020 г. която ще продължи до 23:59 часа на 28 май 2020 г.


За да участвате, трябва да имате навършени 18 години и да отговорите като коментар на въпроса, зададен с пост с визията на играта. Въпросът е: Кой е композиторът на оригиналната музика към DLC-то на Assassin’s Creed Origins: The Curse of the Pharaohs? Критериите да отговорите са дадени в указания срок и да са по темата. Отговорът ви трябва да съдържа освен името на композитора и коя игра от наградите бихте желали да получите.


Наградите са 2 (две): Assassin’s Creed Rogue и Assassin’s Creed Origins за PS4.

Наградите ще бъдат изтеглени чрез жребий и обявени с пост на страницата на Assassin’s Creed - Bulgaria на 1 юни 2020 г.


За да се възползват от наградата си, печелившите трябва да изпратят име, телефон за контакт и адрес, вкл. пощенски код, като лично съобщение на страницата на Assassin’s Creed - Bulgaria до 2 (два) дни от обявяване, в противен случай губят право над наградата си.


Наградите не могат да бъдат заменяни за паричната равностойност или за друга награда или да бъдат преотстъпвани на друг. Организаторите си запазват правото да изменят правилата, например сроковете в играта, броя награди и т.н., по всяко време.


Успех на всички!


Never compromise the Brotherhood.

Пълните условия и правила на играта ще можете да прочетете на страницата на Assassin’s Creed - Bulgaria в Facebook.

226 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page