top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Instagram пуска реклами в резултатите от търсачката

Instagram започна да поставя реклами в резултатите от търсачката, като разширява възможностите за печалби на социалната мрежа. Рекламите се появяват на потребителите, когато те търсят по думи или теми, свързани с търговски марки и продукти.

 
Instagram
 

Instagram обяви, че новата функция вече е налична в САЩ и Великобритания и се очаква да бъде достъпна в останалите държави в близко бъдеще. Компанията уверява, че ще се стреми да предоставя реклами, които са по-подходящи, като използва технологии за персонализиране на съдържанието.


Добавянето на реклами в търсачката е част от по-широкия план на Instagram за увеличаване на печалбите от реклама. Според компанията, този тип реклами предоставят на маркетинговите екипи възможността да достигнат до по-широка аудитория и да повишат своята ефективност в кампаниите.


Макар много потребители да не са доволни от появата на реклами в социалните мрежи, това е основен източник на печалби за компаниите като Meta. Въпреки това, тези новини може да доведат до повече натиск за иновации в областта на рекламата и технологиите за персонализиране на съдържанието, което може да бъде положително за потребителите.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

3 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page