top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

В интернет се появиха снимки от предполагаемия нов VR сет на Meta!

Изглежда следващото поколение Oculus VR очила на Meta може да са се появили преди официалното си представяне, след като ранна версия на хардуера е открита в хотелска стая.

 
mark zuckerberg vr set
 

Наскоро в интернет се появиха изображения и видео на непоказан до този момент VR сет на Meta. Снимките и видеото, първоначално публикувани във Facebook от потребителя Рамиро Карденас, показват опаковката и контролерите за сета с надпис „Meta Quest Pro“. Карденас твърди, че сета е бил оставени без надзор в хотелска стая.


Говорейки с Котаку, Карденас сподели, че е намерил устройството в коридора на хотел. „Беше объркано като боклук. Тъй като имаше голяма черна чанта, в коридора с часове, докато гостите не се оплакаха, че е в коридора."

След това Карденас обясни, че е прегледал торбите за боклук, преди да ги изхвърли, и е забелязал някои кутии на Meta Quest.

Въпреки че Meta са обявили официално сет на име „Quest Pro“, въз основа на изтеклите изображения и видео, този сет може да е Project Cambria, сет от висок клас VR, за който Meta загатна на своето есенно събитие в края на миналата година. През юли Bloomberg съобщи, че е забелязала препратки към устройство, наречено „Oculus Pro“ в кода на Meta.


Meta не споделя много за Quest Pro, като премиерна дата, цена или спецификации. Но знаем, че сета ще бъде по-мощен от Quest 2, но вместо сет, ориентиран към игрите, той ще бъде предназначен за работа.


„По-късно тази година ще пуснем сет от по-висок клас с кодово име Project Cambria, които ще бъде по-фокусиран върху работата и в крайна сметка ще замени вашия лаптоп или работна станция“

, каза Зукърбърг по време на разговор за приходите през април. В рамките на последната година.


Докато Meta все още не е обявила официално името на новият си VR сет, компанията обяви миналата седмица, че ще проведе събитие на 11 октомври. Изпълнителният директор Марк Зукърбърг потвърди, че компанията ще разкрие следващия си VR сет и вероятно ще сподели актуализации за предстоящите игри за нейните продукти Quest и плановете на компанията за други нейни начинания, като метавселената.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

5 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page