top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Mercedes ще прави колите си по-бързи срещу 1200 долара на година

The Drive подчертава опционалната екстра в онлайн магазина на Mercedes: абонаментна услуга „Увеличаване на ускорението“ за всички автомобили EQS или EQE. Увеличаването на въртящия момент на вашия автомобил и максималната мощност струва 1200 долара на година.

 
Mercedes EQS
 

Мениджърите на хедж фондове, които решат, че искат да плащат еквивалента на $100 на месец за нещо, което трябва да бъде стандартно – или еднократно плащане за надграждане – ще получат „забележимо подобрение“ в ускорението от 0 до 60 мили в час от 0,8 до 1 секунда. Функцията също обещава да промени цялостните характеристики на електрическите двигатели.


Купувачите, разбира се, плащат за софтуерна актуализация, която подобрява производителността, така че не е ясно как Mercedes оправдава това като годишно плащане - и то 1200 долара.

Били сме тук и преди, за съжаление. През юли беше съобщено, че една от допълнителните екстри, предлагани от BMW в техните автомобили срещу месечна цена, са отопляеми седалки, които струват около 18 долара на месец. Те също така предлагат отопляеми волани за $12 на месец. Но те изглеждат положително щедри в сравнение с абонамента на Mercedes.


Отговорът на отопляемите седалки на BMW беше хакерите да измислят заобиколно решение, така че същото нещо може да се случи с Mercedes, въпреки че компаниите без съмнение ще го определят като нарушение на гаранцията.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.


9 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page