top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Доклад: Apple работи върху MacBook Pro със сензорен екран

Съобщава се, че Apple работи върху MacBook със сензорен екран. Въпреки че плановете не са финализирани, източници на Bloomberg казват, че touch screen лаптопи на Apple може да се появят през 2025 г.

 
Macbook
 

За компания, която твърди, че докосването е по-добро за продукт като iPad, MacBook със сензорен екран би бил голяма промяна – но не очаквайте необичайно отклонение от традиционния дизайн на лаптопите на Apple. Предполагаемият MacBook Pro със сензорен екран „вероятно“ все още ще работи с macOS и ще включва стандартен тракпад и клавиатура. Но, подобно на лаптопите с Windows и 2-в-1, той ще включва докосвания на дисплея и жестове. В доклада се казва, че Apple може да разшири сензорното въвеждане, за да включи други модели Mac с течение на времето, но в момента не планира да комбинира macOS и iPadOS.


Освен това в доклада се повтаря, че Apple пренасочва своите Mac дисплеи към OLED като част от по-широко преразглеждане на MacBook Pro. Настоящите компютри Mac имат LCD дисплеи, докато iPhone и Apple Watches използват OLED дисплеи.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page