top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ubisoft пуснаха най-дългата бета за мобилната игра The Division Resurgence

Здравейте агенти,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че регионалната бета версия за The Division Resurgence стартира на 13 юни в 13:00ч и ще продължи до 19 септември 2023г.

 
the division resurgence
 

За първи път ще могат да я тестват и агентите на iOS както и тези на Android. Бетата не е под NDA, така че е препоръчително да стриймвате във всяка възможна платформа.

Календар The Division Resurgence - какво предстои


Тази регионална бета версия ще бъде най-дългата досега и ще продължи през лятото, за да ви даде цялото време, от което се нуждаете, за да тествате всичко, което мобилната игра може да предложи... Два пъти!

The Division Resurgence Roadmap

Кой ще има право да играе?

Ако сте предварително регистрирани да играете играта и се намирате в една от следните държави, може да сте в състояние да тествате играта в тази регионална бета версия:

  • Австралия

  • Чили

  • Дания

  • Финландия

  • Холандия

  • Норвегия

  • Испания

  • Швеция

Освен това, ако сте участвали в предишни тестове, очаквайте да бъдете поканени на този тест, тъй като разчитаме на нашите най-опитни агенти да дойдат и да изпробват всички страхотни нови елементи, които внедрихме през последните няколко месеца!

Най-новата Бета версия на играта ще се играе в две фази, като акаунтите на играчите и напредъкът ще се нулират в края на всяка фаза:

Фаза 1 от 13 юни до 25 юли

Фаза 2 от 8 август до 19 септември

След тези дати сървърите ще бъдат затворени за последен път, след което следва да се подготвим за световно пускане на играта по-късно тази година.


Не забравяйте да планирате поне 8 GB свободна памет на вашето устройство.

Пълният списък със съвместими устройства можете да намерите > тук <

Регистрирайте се предварително сега, за да отключите уникални награди при стартирането!

Информация за играта


The Division Resurgence е безплатна ролева игра със стрелба от трето лице, която се разгръща в споделен MMO отворен свят. Действието се развива в съвременен посткризисен град Ню Йорк, след като вирусна епидемия създадава хаос и американското правителство не успява да преодолее кризата.

В това изцяло ново грандиозно изживяване на Дивизията, креативно създадено за мобилни устройства, вие въплъщавате агент на « Стратегическата вътрешна дивизия » и вашата мисия е да възстановите реда, да се борите с враждебни фракции, да защитите цивилни и да им помогнете да изградят по-добро бъдеще.

Този най-нов опус във франчайза на Division носи всепризнатото HD изживяване на мобилни устройства и потапя играчите в чисто ново MMO приключение. Освен че предлага независима кампания от Tom Clancy's The Division 1 и The Division 2 и нова гледна точка към ключови сюжетни събития, The Division Resurgence предоставя куп ново съдържание на една ръка разстояние: нова сюжетна линия, нови режими на игра (както PVP, така и PVE), нови специализации и нови вражески фракции.

В соло или в кооператив, в PVP или PVE, влезте в The Division Resurgence, новата ролева игра със стрелба, бродете свободно във впечатляващия отворен свят на Ню Йорк, изберете тактическия геймплей, който ви подхожда най-много, и използвайте всички възможности да се борите с хаоса и да спасявате Ню Йорк от ръцете на злодеите.

Вижте по-долу невероятните функции, които ви очакват в тази нова ролева игра със стрелба!

the division resugence dark zone

Бийте се в PVP на мобилно устройство.

Тествайте PVP уменията си в режим Domination Conflict за чисто състезателно изживяване или влезте в прословутата Dark Zone, уникална PvPvE зона с отворен свят. Сам или като екип, победете мощни врагове, за да спечелите висококачествено оборудване и награди, преди други играчи (или дори членове на екипа) да ги вземат от вас!

Изберете вашата специализация, за да отговаря на собствения ви стил на игра.

Повишете нивото и подобрете уменията си, за да отключите нови характерни оръжия и уникални джаджи, които ви правят по-силни, за да побеждавате врагове в PVP или PVE! Превключете специализацията, променете ролята си, за да изпробвате нови способности и да намерите най-добрата синергия с приятелите си и да станете най-добрият играч на стрелец самостоятелно или като екип.

Обширен отворен свят с висококачествена графика.

Разходете се из изключително детайлна градска среда на Ню Йорк със зашеметяваща графика. Изследвайте отворения свят в Solo или Coop, завършете сюжетните кампании на The Division, световни дейности и открийте нови PVE мисии.

Събирайте и надграждайте тонове съоръжения и оръжия.

Плячкосвайте, изработвайте, модифицирайте и надграждайте оборудването си, за да се биете с враговете си. В The Division Resurgence можете да персонализирате героя си с широк арсенал на една ръка разстояние за истинско RPG изживяване.

the division resurgence controller

Признатото изживяване на Division RPG на мобилни устройства.

Контролите и потребителският интерфейс са специално пригодени, за да осигурят гладко и оптимизирано RPG изживяване на преносими устройства (мобилни и таблети). Независимо дали предпочитате PVP или PVE, контролите ще осигурят изпълнение толкова гладко, колкото при HD! Можете дори да използвате любимия си Bluetooth к о н т р о л е р и да играете безпроблемно.


Присъединете се към Strategic Homeland Division и се насладете на новото влизане в аплодираната ролева игра със стрелба от трето лице и оригинални режими на игра (PVP, PVE и PVPVE), поставени във впечатляващ градски отворен свят на Ню Йорк.


Ако искате да играете в екип The Division присъединете се към агентите от The Division Bulgaria:


Научете повече за най-новия RPG шутър от франчайза The Division: The Division Resurgence: thedivisionresurgence.com

140 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page