top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Изтече 12-минутно видео и арт от Horizon мултиплейър проекта

Наскоро изтече 12-минутен видеоклип, показващ алфа фазата на новия мултиплейър Horizon проект. Съобщава се, че този геймплей е взет от компилация, създадена през 2020 г., но служи като страхотно представяне на по-ранните етапи на мултиплейър играта, която все още не е именувана. Имаше и вторичен лийк, който разкри арт от играта, разкривайки уникален и цветен стил.

 
Horizon
 

В по-голямата си част феновете на франчайза бяха малко озадачени от това колко драматично различен изглежда мултиплейър проектът в сравнение с поредицата. Заглавието наподобява „графика на Fortnite“, с приглушени текстури, ярки цветове и по-„карикатурен“ вид. Имаше няколко предварително създадени герои, всички от които бяха доста уникални и изглеждаха базирани на предварително определени компилации, но това са само спекулации.


Миналата година се говореше, че Horizon MMO е в процес на разработка, създадена от южнокорейското студио NCSoft. Сега обаче има предположения, че проектът изтекъл онлайн е напълно различна игра. Това е по-скоро кооперативно заглавие, което се гордее с по-малък свят, механика за изграждане на база и емблематичната гама от роботи, с които Horizon стана известна. В момента почти нищо не се знае за Horizon MMO – ако изобщо съществува.Има също така слухове, че продължението на Horizon Forbidden West от 2022 г. е в процес на разработка, като се има предвид, че самата игра завърши с отворена врата за продължeние.Сега изтеклите кадри показват по-малка игра и безпогрешно е заглавие на Horizon. От движението до атрибутите на модела на героя и от някои от оръжията до общата атмосфера на играта, това по същество е Horizon. Има нещо странно в графиката, но не е лошо – дори и да разделя общността в момента.


В концептуалния арт можем да видим пет уникални героя, които се бият с огромен робот с множество оръжия. Докато феновете на франчайза бяха готови потенциално да започнат MMO приключение във вселената на Horizon, това кооперативно заглавие може да бъде нещо съвсем различно. Въпреки това, от DLC-то до основните издания, Guerrilla все още не се е провалила с Horizon проект и няма причина това заглавие да е нещо по-различно.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

12 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page