top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

2 милиона бройки PSVR 2 до Март 2023 година!

Sony планира да произведе два милиона сета PSVR2, готови за закупуване от потребителите до март 2023 г., се твърди в нов доклад на Bloomberg.

 
PSVR2
 

Съобщава се, че масовото производство е започнало на висока скорост още миналия месец и досега не е срещало пречки или ограничения от веригата за доставки. Притежателят на платформата планира да пусне устройството от следващо поколение в началото на следващата година, предоставяйки ни груба оценка за това колко единици могат да бъдат налични при премиерата.

За сравнение, първия PSVR сет на Sony отне повече от година, за да продадат два милиона бройки, но бяха пуснати във време, когато виртуалната реалност не беше толкова напреднала, колкото сега. Сетове като Oculus Quest 2 направиха технологията по-достъпна на по-ниска цена. Към януари 2020 г. PSVR е продал пет милиона единици. Sony иска да има два милиона сета, готови за периода на пускане на PSVR2 – почти половината от цялата база на PSVR – ще означава, че компанията инвестира сериозно в технологията.


Игри като Horizon Call of the Mountain, Firewall Ultra и The Walking Dead: Saints and Sinners - Chapter 2: Retribution вече бяха обявени за PSVR2. Въпреки че знаем, че игрите за оригиналния PSVR сет няма да могат да се играят на PSVR2.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

72 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page