top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

На 28 Ноември ще бъде добавен голф режим към Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch Sports е забавна игра, която модернизира света на Wii Sports, но й липсват някои от режимите на игра на класиката от 2006 г. Един от тях ще пристигне много скоро, тъй като актуализация на 28 ноември ще добави голф към играта.

 
Nintendo Switch Sports
 

Ще имате достъп до 21 трасета от серията Wii Sports. Наред с непринудените режими, на които можете да се насладите със семейството и приятелите. Nintendo все още не е разкрила подробности за последното, освен факта, че ще трябва да „ударите топката, за да избегнете елиминация“. Може да е подобно на режима боулинг с 16 играчи.


Без значение кои режим опитвате, не забравяйте да закачите Joy-Con-ите на китката си, преди да започнете. Няма да искате контролерът да изхвърчи от ръката ви и да разбие телевизора или монитора.

По-рано Nintendo сподели, че голфът ще бъде наличен в Switch Sports тази есен, така че се идва точно по график. Компанията не е потвърдила дали бокса или бейзбола са на път, но стискаме палци Nintendo да ги добави като изненадващи актуализации в някакъв момент.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

7 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page