top of page

Assassin's Creed Odyssey и новото ѝ страхотно продължение

Тази седмица пристигна първият и напълно безплатен кросоувър ъпдейт част от

Assassin’s Creed Stories. Който води със себе си безсмъртната Касандра от AC Odyssey в света на Valhalla и Ейвор. Въпреки че е обща история любимите ни герой, те почти няма да прекарат време на екрана заедно. И със сигурност не се обединяват по начина, който видяхме в трейлъра на новата локация на Vallhala: Island of Skye.

 
Assassin's Creed Odyssey Gets New Content
 

За феновете на играта, такива кросоувъри винаги ще бъдат интересни. А още по-интересното е, че това е първата част от това голямо приключение на любимия ни герой от древна Гърция. Нека не забравяме, че това е глътка свеж въздух във вече 3 годишната игра (Odyssey). Лично аз прекарах много време и с носталгия понякога се връщах за да се разходя из тези древни и красиви градове. Мисията е разработена от студиото Ubisoft Quebec—същото което създаде и Odyssey.


Малко е изненадващо, че Ubisoft не споменаха какво предлага новото DLC на Аssassin’s Creed Odyssey “A kind of treasure hunt”—или колко много има за откриване. Чудя се дали това ще повлияе на хората които са я играли . Дали ще ги накара отново да я инсталират и да влязат в обувките на Касандра отново или просто ще го подминат.


Все пак Odyssey е една от най-добрите игри от франчайза и всички знаем как тя го съживи. Това ново DLC е жив пример как едно просто допълнение към играта може да я направи още по-добра.


”A kind of treasure hunt” води Касандра до нейната крайна точка за времето ѝ в Гърция и брилянтно връща двамата ѝ най-близки съюзници за едно последно приключение.


Това продължение отваря вратите за много подобни истории или загатва за предстоящият Assassin’s Creed Infinity.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо чрез новото ни мобилно приложение, което можете да свалите на телефона си от Тук


254 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page