top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Age of Empires 4 е безплатна за игра до края на седмицата в Steam!

Трудно е за вярване, но първата Age of Empires излезе на 15 октомври 1997 г., което означава, че наближава своя 25-ти рожден ден. 25 години! Това е голяма – сребърната годишнина – и за да го отпразнуват, Relic Entertainment направи Age of Empires 4 безплатна за игра, за една седмица.

 
Age of Empires 4
 

Може да я свалите от ТУК!


За да се включите в действието, просто отворете страницата на Steam и щракнете върху бутона „играй“. Ще се изтегли, инсталира и след това ще отидете към състезанията с колесници. Безплатната седмица продължава до 28 август и както стандартното, така и луксозното издание също се продават на половин цена.


Това не е единственото забавление за рождения ден, което Relic планира. През октомври ще бъде пусната и юбилейна актуализация, безплатна за всички играчи, която ще включва две нови цивилизации - малийците и османците. Малийците са икономическа сила и една от най-богатите търговски нации в играта, докато Османската империя може да се похвали с елитна армия и Голямата бомбарда, най-голямото налично оръжие за обсада с барут.

Актуализацията също така ще включва нови карти, постижения и умения, заедно с новите сезонни събития, ранкед отборна игра и други нови функции, предвидени за актуализацията на сезон 3. Ако не искате да чакате до октомври, можете да започнете с новото съдържание в предварителният преглед на публичната актуализация, който идва през септември – регистрирайте се за програмата Age Insider, ако желаете да участвате.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download74 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page