top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Age of Empires ще излезе за Xbox Series и Xbox One!

Издателят Xbox Game Studios и разработчикът World’s Edge ще пуснат Age of Empires II: Definitive Edition за Xbox Series и Xbox One на 31 януари 2023 г.

 
Age of Empires II Definitive Edition
 

Ще бъде последванa от Age of Empires IV по-късно през 2023 г. Двете игри ще бъдат достъпни и чрез Xbox Game Pass.


Знаехме, че пренасянето на сложността на стратегическата игра в реално време на конзолите Xbox е огромна задача, към която трябваше да подходим внимателно и обмислено. Екипът работи усилено, за да осигури изживяване, което не само да се чувства страхотно при използване на контролер, но също така учи играчите как да играят на Xbox. Нов урок, създаден специално за контролер, съчетан с новото изживяване за конзола, ще помогне на играчите да започнат. Добавихме и нов AI, който помага да направим управлението на ресурсите в стратегическа игра ефективно и интуитивно. Ние сме развълнувани да пуснем една от най-добрите и най-обичаните стратегически игри в реално време за всички времена на Xbox. Age of Empires II: Definitive Edition се разраства след премиерата си през 2019 г. След почти 40 актуализации, три DLC-та, носещи нови цивилизации и кампании и постоянен поток от подобрения, играта е в най-доброто си състояние. Играчите могат да се насладят на 83 карти, 42 цивилизации, 34 кампании за един играч, 10 режима за мултиплейър и седем кооперативни кампании. И сега играчите на Xbox ще могат да се насладят на всичко, което тази феноменална игра може да предложи!

, каза директорът на World’s Edge

Xbox версиите на двете игри също ще поддържат игра с мишка и клавиатура, cross-platform и Xbox Cloud Gaming.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Game club

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

12 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page