top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Предложението за продължение на Alice е отхвърлено от EA

През последните няколко години American McGee се опитваше да финансира с краудфъндинг третото заглавие от поредицата си екшън-хорър игри, вдъхновени от "Приключенията на Алиса в страната на чудесата" на Луис Карол.

 
American McGee's Alice
 

Тези усилия доведоха до създаването на библия от 414 страници за "Alice: Asylum", която McGee използва, за да представи проекта на притежателите на правата - Electronic Arts.

McGee коментира, че Electronic Arts са решили да се откажат от проекта и се е "достигнала крайната точка на "Алиса" и производството на игри като цяло".


McGee се е обърнал към EA, за да осигури "финансиране и/или лицензиране", необходимо за създаването на Alice: Asylum. Предложението включвало не само историята, concept art-а и дизайнерската библия, създадени чрез Patreon, но и производствен план, в който е имало посочени график, бюджет и екип за новото заглавие.


От своя страна EA уж са отказали да финансират проекта "въз основа на вътрешен анализ на интелектуалната собственост, пазарните условия и детайлите на производственото предложение".


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page