top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Alienware ще върне 18 инчовите гейминг лаптопи

Повечето лаптопи днес се предлагат с екрани с размери между 13 и 17 инча. Но Alienware се противопоставя на тенденцията, като възкресява своя 18-инчов гигант, който беше видян за последно през 2015 г. Дъщерното дружество на Dell публикува видео преди събитието CES, отбелязвайки, че „Когато пристигне нещо толкова голямо и мощно, то оставя следи."

 
Alienware
 

Дори модерните лаптопи с голям екран са по-леки и по-малки от своите предшественици. Серията Alienware 18 беше точно обратното. M18x R2 със своя 18,4-инчов екран тежеше 6 килограма – само захранващият блок беше 1 килограм – и идваше с невероятно обемисто шаси, което го правеше машина, която всъщност не е проектирана за преносимост или обиколки. За сравнение, Razer Blade 17 е около 3 килограма.


Изглежда Alienware вярва, че все още има пазар за лаптопи с 18-инчов екран. Официалният акаунт на компанията в Twitter публикува 15-секунден клип за завръщането на Alienware 18.

Старата серия Alienware 18 включваше двойни вътрешни графични процесори, до четири твърди диска и мощни компоненти. Може да не е бил лек за носене, но чистата производителност и размерът на дисплея му помогнаха да спечели някои много положителни оценки.


Новата версия на тази 18-инчова машина без съмнение ще бъде по-лека и по-тънка от своя предшественик, въпреки че все още можем да очакваме нещо голямо, мощно и, като Alienware, фокусирано върху геймърите. Вероятно ще има и подходяща цена.


Тийзърът не разкрива нищо. CES е само след няколко седмици, така че не се изненадвайте ако видите новия Alienware 18 на изложението в Лас Вегас.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

댓글


bottom of page