top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Amazon показа снимка от предстоящият сериал за Fallout

За да отпразнуват 25-ата годишнина на Fallout, Amazon Prime Video пусна първия официален поглед от предстоящия сериал Fallout.

 
Fallout
 

Amazon публикува снимка от сериала в Twitter, изобразяваща трима обитатели на Vault 33, гледащи към силует, който влиза или излиза от Vault-а - и нещо, което изглежда като тяло, лежащо на земята до тях. Това е първият и единствен поглед върху адаптацията, откакто изтеклите снимки от снимачната площадка през август мистериозно изчезнаха от интернет, но това не попречи на феновете да теоретизират бурно какво се случва.

Изтеклите изображения демонстрираха Vault 32, така че изглежда, че ще можем да видим поне два Vault-а по време на сезона - освен ако Amazon не смени 32 и 33 в постпродукцията по някаква причина. Нито една от игрите не споменава Vault 32 или 33, така че би трябвало да имАистория, която не е включена в игрите.


Потребител на Reddit свърза снимката с публикация преди две години, която обяснява как се номерират Vault-овете според приблизителното им местоположение. В публикацията се посочва, че в „Западния район за преброяване (Fallout, Fallout 2, Fallout: New Vegas) започват от Vault 3 и достигат до Vault 34.“ Тази информация би поставила сериала някъде на западното крайбрежие на Америка, стига сериалът да е верен на историята.


Няма информация кога сериала на Amazon ще дебютира.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Game Club

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page