top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Among Us VR излиза през Ноември!

Дългоочакваната VR версия на Among Us трябва да излезе на 10 ноември за Meta Quest, Rift и Steam.

 
Among Us VR
 

Обявена на Meta Connect 2022, играта вече е достъпна за предварителна поръчка в магазина на Meta Quest и включва шапка Mini Crewmate като бонус.


Приключението Among Us във VR е пълно със задачи, спешни срещи и вентилационни бягства, всичко това е осигурено на потапящи 360 градуса - или достъпно за поглед по по-стандартен начин чрез трейлъра на YouTube по-долу.

Играта ще се предлага с гласов и текстов чат и ще може да се играе с до 10 играчи. Включен e cross-play между Meta Quest, Rift и Steam. Тя също играта така ще включва нови мини игри и ще се предлага на осем езика: английски, френски, италиански, немски, испански, китайски, японски и корейски.


Among Us VR ще стартира точно навреме за празниците и нямаме търпение да чуем как семейството и приятелите се обединяват и се предават, докато изпълняват задачи на борда на Skeld II. VR версията на Among Us остава вярна на духа на оригиналната игра, като същевременно дава на играчите изцяло нов начин да изпитат хаоса и тръпката от обвинението на вашите приятели в убийство!

каза Виктория Тран, директор на общността за Innersloth.

Among Us VR

Играта е разработена от Schell Games в сътрудничество с Innersloth и Robot Teddy.


Работихме по много различни проекти, за да донесем Among Us на VR платформи, беше удовлетворяващо по много начини. Заедно създадохме нещо, което ще зарадва съществуващата общност на Among Us, ще създаде нови фенове, които ще изпитат Among Us за първи път в VR сет, или ще примамим поддръжниците на оригиналната игра да опитат VR версията за първи път. Нека спешните срещи започнат !

, каза изпълнителният директор на Schell Games Джеси Шел.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

5 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page