top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Amy Hennig ще работи по нова Star Wars игра!

Пет години след като затварянето на Visceral Games сложи край на първия опит на Amy Hennig за игра на Междузвездни войни, режисьорът, най-известен с работата си по Uncharted, се опитва отново, този път в Skydance Media.

 
Star Wars
 

Skydance Media обяви днес, че Hennig работи върху чисто нова игра, която се развива във вселената на Междузвездни войни. Малко се знае за новия проект, освен че това ще бъде „богатa кинематографична екшън-приключенска игра с оригинална история“, която се развива в „Междузвездни войни“.


Преди това Hennig е работила в EA, където е работила по неназован проект от Междузвездни войни, известен като Project Ragtag. Твърди се, че проектът е в стила на поредицата Uncharted, но бил забавен и накрая отменен, тъй като EA затвори Visceral Games и се опита да премести проекта в друга посока.


Проектът на Hennig се присъединява към множество заглавия на Star Wars от разработчици, включително EA, Ubisoft и Quantic Dream. Новите проекти идват след като Disney възроди Lucasfilm Games и разшири лиценза след години на ексклузивност към EA. По-рано този месец TT Games пуснаха LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.


Играта Star Wars на Hennig все още няма премиерна дата.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

52 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page