top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Andew Tate може да ви доведе до бан от Apex Legends

Внимавайте, Andrew Tate може да ви доведе до бан в Apex Legends.

 
Andrew Tate Apex
 

В subreddit на Apex, играч се оплака, че е бил баннат за писане на името на Andrew Tate в чата. Той обясни, че заедно със съотборниците си обсъждали спорната фигура и как той е женомразец, на което той отговорил „andrew tate cringe“. В резултат на това той получи едноседмичен бан от играта благодарение на „омразното поведение“.


Изглежда, че „Andrew Tate“ е термин в черния списък, независимо от контекста. Други играчи също се оплакаха от бановеза писане на Andrew Tate. Това никога не е било изрично споменато от EA или Respawn Entertainment.

Apex Legends EA

„Tate в текстовия чат очевидно може да ви доведе до бан. Имаше и други публикации като вашите“, каза един човек в Reddit. „Andrew Tate“ е термин в черния списък“, добави друг. Освен ако не искате да рискувате да бъдете баннати от Apex, стойте далеч от Andrew Tate.


Andrew Tate е противоречива интернет личност и бивш професионален кикбоксьор, който си направи име в общностите за игри и стрийминг тази година. Карлос “ocelote” Родригес, бивш главен изпълнителен директор на организацията за електронни спортове G2, беше отстранен от позицията си, след като беше заснет да празнува с Tate.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


54 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page