top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Различни анимационни герои влизат в битка в MultiVersus!

Никой не го е казал по-добре от потребителя на Twitter DJMCTV, който написа, че последният трейлър на MultiVersus е „като смесване на зърнени храни“.В стил Smash Bros. изхвърля куп емблематични герои на Warner Bros. като Батман, Бъгс Бъни Shaggy в една и съща купа и ви я подава. В трейлъра можем да видим някои нови попълнения към състава, както и да разгледаме как MultiVersus ще се опита да съгласува значително различния си произход в една, сплотена игра.

 
MultiVersus
 

Да се ​​опитваш да опишеш този трейлър е като да се опитваш да опишеш какво се случва във Fortnite за всеки, роден преди новото хилядолетие. Имате Батман, който стои до Шаги, който удря Бъгс Бъни в лицето. Аря Старк от Game of Thrones защитава заека и тогава се появява кучето Джейк от Adventure Time. И за първи път можете да видите версията на играта на Tasmanian Devil (Taz), Scooby-Doo и Velma.


MultiVersus е поредица от анимационни герои (с много от оригиналните гласови актьори), които се бият помежду си без видима причина, освен че е добър терен за безплатна платформен боец, за разлика от Nickelodeon All-Stars Brawl, която дойде преди нея.Способностите на героите са предназначени предимно за синергия в мачове 2v2, но играта ще предлага и FFA режими 1v1 и 4-ма играчи. MultiVersus ще бъде налична на компютър и ще включва кръстосана игра и кръстосана прогресия за конзоли. Също така ще можете да събирате приятели и други играчи в гилдии, за да помогнете за организирането на мачове.


Можете да се регистрирате, за да играете в затворената алфа версия, която започва на 19 май, докато отворената бета ще започне някога през юли.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
71 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page