top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Apex Legends Mobile ще излезе на 17 Май

Разработчикът на Apex Legends Respawn Entertainment наскоро обяви, че дългоочакваната мобилна версия на шутъра ще излезе някъде през май, но не уточни кога точно. Датата на стартиране беше официално обявена: Apex Legends Mobile ще излезе на 17 май.

 
Apex Legends Mobile
 

Respawn tweet-на съобщението заедно с трейлър за мобилната версия на играта. Въпреки че трейлърът не изобразява действителен геймплей, той добавя някои интересни знания и намеци за нов герой, който ще се присъедини към списъка с герои в Apex Mobile. Това не е голяма изненада, тъй като Respawn по-рано заяви, че ще има ексклузивно съдържание за мобилни устройства, включително карти, режими, събития и дори герои. Ако този нов герой дебютира следващата седмица заедно с Apex Legends Mobile: Сезон 1, това ще бъде първият път, когато Respawn някога е разкрила двама герои за толкова кратък период от време.


Въпреки че играта ще стартира на 17 май, потребителите могат да се регистрират предварително за Apex Legends Mobile сега, което ще им даде множество награди в играта. Има уловка обаче – броят на наградите, които всеки играч получава, зависи изцяло от това колко общо играчи са се регистрирали предварително за играта. В момента отключените награди включват значка, рамка на банер, поза на банер и скинове от епично ниво както за Bloodhound, така и за R-99. Ако предварителните регистрации надхвърлят 15 милиона потребители, всички играчи ще получат холоспрей на логото на Apex Legends Mobile. Следващият етап е 25 милиона предварителни регистрации, които ще предоставят на играчите облик на Pathfinder от епично ниво. Остава да видим дали ще бъдат добавени още нива.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download42 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page