top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новият VR сет на Apple ще бъде за „кратки гейминг сесии“

От известно време Apple открито работи върху това, което вероятно ще бъдe интересен и скъп VR сет. Твърди се, че е самостоятелен, може би като популярния Oculus Quest 2 и разбрахме, още през март 2021 г., че ще бъде невероятно лек.

 
Apple CEO Tim Cook
 

Лекитe oчила са ключова част от превръщането на VR във важна част от гейминга в сегашната си форма. Ако не можете да ги носите достатъчно дълго, за да играете игра, няма много смисъл. Така че тази нова технология доста ни развълнува. Тя ще е подкрепена от нещо като мощния M1 чип на Apple.

Според WCCFTech, въпреки олекотения дизайн, Apple всъщност не се опитва да произвежда очила за дълга употреба. Мечтите за бягство в мета-светът с VR под 150 грама са разбити, защото Apple всъщност се стреми към обратното.


Apple създава устройствo, коeто се надява потребителите да използват в кратки гейминг сесии, а не постоянно и безсмислено. Главният изпълнителен директор на Apple Tim Cook по-рано каза, че има притеснения относно това как творенията на компанията се използват за безкрайно шетане в социалните мрежи вместо за творчество и други полезни начинания.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


132 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page