top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Показаха априлските игри за Xbox Game Pass

Xbox най-накрая обяви новата вълна от заглавия за Game Pass през април.

 
Xbox Game Pass April
 

Днес на разположение, дебютирайки за конзолата, е Loop Hero - отлична инди игра, която ви поставя в ролята на контрольор на апокалипсиса, заобикалящ главния герой, а не обратното, като надграждате процедурно генерирания път, по който той върви, и поставяте врагове и елементи от околната среда, за да развиете силата и уменията му. Играта е уникална и си заслужава да я разгледате, ако сте абонат.


На 6 и 12 април излизат Iron Brigade и Ghostwire: Tokyo, като последното е заглавие на Bethesda, което беше обвързано с договори с PlayStation преди придобиването на компанията от Microsoft. В продължение на година то беше ексклузивно за PS5, но геймърите с Xbox най-накрая могат да се докоснат до екшъна от първо лице, в който се разстрелват духове, както и до ъпдейта Spider's Thread.


След това на 13 и 18 април ще се появят NHL 23 от миналата есен и Minecraft Legends. Последното е RPG изживяване във вселената на Minecraft, а първото е... хокей на лед. NHL 23 идва като част от EA Play, до която имат достъп абонатите на Game Pass Ultimate. Това също така означава, че тези абонати от най-високо ниво в момента имат достъп и до 10-часов ранен пробен период на най-новото заглавие на EA - PG Tour.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page