top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Скоро ще има оръжейна в Assassin's Creed Valhalla

Нова актуализация на съдържанието е на път към Assassin’s Creed Valhalla, която току-що приключи своя пролетен фестивал Ostara. Всичко, което се знае е, че добавя нова сграда за изграждане в селището на Ravensthorpe, оръжейната, и че за момента това е последният елемент от текущият план на съдържанието за играта.

 
Assassin's Creed Valhalla
 

Ubisoft каза, че оръжейната ще добави системата за зареждане на съоръжения, подобна на тази, която беше добавена към Assassin’s Creed Odyssey около стартирането на Fate of Atlantis DLC, с актуализация 1.20. Тази система позволи на играчите да харчат валута в играта, за да отключат слотове за зареждане, което може да бъде полезно за управление на процъфтяващия списък с оборудване на Valhalla.


Във Valhalla ще работи малко по-различно: вътре в оръжейната вие ще можете да поставите до пет демонстрационни оръжия. След като поставите набор от екипировка върху манекен, Eivor ще може да превключи на това натоварване от всяка точка на света.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

73 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page