top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Battlefield 2042 и FIFA 22 вероятно ще са следващите игри, които ще влязат в Game Pass

Изглежда, че пускането на FIFA 22 и Battlefield 2042 в Game Pass може да се случи още следващата седмица, според няколко нови слухове – включително от самия Xbox магазин, показващо мултиплейър шутъра и футболната игра на EA като част от Game Pass.

 
Battlefield 2042 FIFA 22
 

Макар че все още е слух, EA наскоро увеличи количеството игри, налични в Game Pass за Xbox и PC чрез приложението си EA Play – като Dragon Age 2 и Star Wars Squadrons през април. Сега изглежда, че издателят подготвя едни от най-добрите игри за Game Pass.


Battlefield 2042 за първи път изтече като предстоящо издание за Game Pass в няколко европейски сайта, както се съобщава от немския сайт Xbox Dynasty и полския сайт XGP. Страницата на FPS играта имаше добавена значка на Game Pass и Xbox Dynasty съобщи, че както тя, така и FIFA 22 вече са достъпни в Game Pass – просто все още не могат да бъдат изтеглени.


Всъщност и Battlefield 2042, и FIFA 22 вече могат да се видят в английският Xbox Xbox с прикачен етикет Game Pass. Специалистът Idle Sloth съобщи, че FIFA вече е налична, но след това се оттегли и каза, че ще излезе на 5 май. Вероятно и двете игри на EA ще стартират в Game Pass този ден, което означава, че трябва да бъдат обявени в началото на следващата седмица.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

50 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commentaires


bottom of page