top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Бела Рамзи е била помолена да не играе The Last Of Us, преди да започнат снимките на сериала!

Бела Рамзи от шоуто The Last of Us на HBO е била помолена да не играе играта, преди да се присъедини към шоуто.

 
 The Last of Us Bella Ramsey
 

Това гласи интервю за USA Today, в което Рамзи беше попитана дали е играла някоя от прочутите пост-апокалиптични шутъри The Last of Us на Naughty Dog, преди да се присъедини към актьорския състав като Ели.


Всъщност бях насърчена да не го правя. След първото ми прослушване ме попитаха: „Ти играла ли си я?“ И аз казах „не“, а те казаха „да си остане така“!“

, каза Рамзи.


Рамзи обаче знае историята.


Гледах част от геймплея в YouTube, само за да го усетя

, призна си тя.

Pedro Pascal Bella Ramsey

Рамзи сподели, че да посвети цяла година на проекта, когато е била само на 19, е било голяма работа и сподели за прекрасен обмен, който е имала с колегата си Педро Паскал, който играе огорчения Джоел заедно с нея в шоуто.


Толкова се вълнувам – беше огромна голяма част от живота ми. Снимах цяла година, което е доста дълго време, когато си живял само 19 години. Педро ми написа малка картичка в края, казвайки: „Колко интересно, че нещо толкова огромно и променящо живота трябва да се случи толкова рано в твоя живот и толкова късно в моя“. Мислех, че това е наистина приятно наблюдение и си прекарах добре.

Резюме, публикувано по-рано от HBO, гласи: „Историята се развива 20 години след унищожаването на съвременната цивилизация. Джоел, закоравял оцелял, е нает да изведе нелегално Ели, 14-годишно момиче, от потискаща карантинна зона. Започва като просто една задача, но скоро след това се превръща в брутално, сърцераздирателно пътуване, тъй като и двамата трябва да прекосят САЩ и да зависят един от друг за оцеляването си."

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

220 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page